---- اخبار استخدام در سطح کشور

----  اخبار استخدام در سطح کشور

سایتی برای درج آگهی های استخدامی در سطح کشور و پیگیری اخبار مرتبط با آن و با امکان تبادل نظر بینندگان
قوانین سایت :
هر گونه نظر که محتوای آن خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران وتوهین و اهانت به مقدسات و مقامات کشوری و همچنین توهین به همدیگر باشد حذف خواهد شد. خواهشا کاربران گرامی شئونات و خطوط قرمز را رعایت نمایید و همچنین ازین به بعد نظرات با تایید فقط چند بار در روز مدیران و بادقت بیشتر نمایش داده خواهد شد و نظراتی که از نظر ما خلاف قوانین سایت باشد تایید نخواهد شد .ان شاءالله زیر پرچم جمهوری اسلامی ایران و ولایت مقام معظم رهبری به هدفمان نایل خواهیم آمد .
ما مسئول کامنت های نوشته شده نیستیم (( هرچند نوشته های توهین آمیز را حذف می کنیم))
- مدیران وبلاگ هیچگونه نقشی در پیگیری ها ندارند . هدف ما شروع بکار قبول شدگان عزیز در اسرع وقت ممکن است .
و چنانچه کامنتی از نظر ما مورد تایید ، موثق و مستند باشد در صفحه اصلی وبلاگ قرار داده می شود.لازم به ذکر است که نظراتی که درآنها آدرس ایمیل درج شده باشد تایید نخواهند شد .
- هرگونه بحث سیاسی، نادیده گرفتن قوانین کشور، توهین به مقدسات، شایعه پراکنی، آشفته کردن افکار عمومی و تبلیغ علیه منافع کشوری کاملا ممنوع میباشد.
- بی احترامی یا توهین به اشخاص حقیقی و حقوقی اعم از مسئولین و کاربران ممنوع است.

آرزوی موفقیت همه کاربران عزیز

سه شنبه, ۱۹ آبان ۱۳۹۴، ۰۱:۵۱ ب.ظ

۴

سخنی درباره استخدام و آزمون‌های استخدامی

سه شنبه, ۱۹ آبان ۱۳۹۴، ۰۱:۵۱ ب.ظ

در این وانفسای اشتغال و فوران بی‌کاری در میان قشر جوان جامعه، اگر هم معدود استخدام یا آزمون استخدامی برگزار می‌شود، برای بسیاری از داوطلبان هفت‌خانی شده است که عبور از آن جز با همرهی خضر (در شرایط امروز امتیازهایی است که به برخی داده می‌شود) ممکن نیست.

وضعیت به‌گونه‌ای است که اگر آزمونی هم برگزار می‌شود، داوطلبان می‌باید در شرایطی نابرابر به رقابت بپردازند و چه‌بسا بسیاری از افرادی که شایستگی پذیرش را دارند به دلایل گوناگون نتوانند در این آزمون‌ها موفق شوند.

در باب آسیب‌شناسی این موضوع می‌توان سهم گسترده‌ای برای مجریان (و قانون‌گذارن) متصور شد که به مرور زمان و در دولت‌های مختلف شکل گرفته است؛ اما به دلیل شرایط خاص امروز و بلندای امواج بی‌کاری که منجر به سونامی بی‌کاری شده است، بیشتر به چشم می‌آید و البته برای دولت حاضر می‌توان کم‌ترین تقصیر را نسبت به دولت‌های پیشین در نظر گرفت، چراکه میراث‌دار آن‌هاست.

از جمله معایبی که در استخدام‌ها و آزمون‌های استخدامی وجود دارد، می‌توان به موارد ذیل اشاره کرد:
1- وجود امتیازهای ویژه برای برخی؛ آن هم در شرایط امروزی که در هر کدشغل یک یا دو تن استخدام خواهد شد.

2- اعمال ضریب‌های به‌شدت مؤثر برای افراد بومی؛ چاره برای آن‌ها که در مناطق بومی‌شان استخدامی وجود ندارد، چیست؟ اگر شرایط برابر در همة مناطق ایجاد شود، دیگر نیازی به اعمال ضریب بومی نیست.

3- موروثی کردن شغل‌ها؛ اعطای امتیازات خاص برای فرزندان صاحبان مشاغل در برخی نهادها، شرکت‌ها یا صنایع.

4- وجود شرط‌های سنی؛ تکلیف هنوز‌جوانانی که در برهه‌ای که ایشان جوان‌تر بوده‌اند، استخدامی صورت نگرفته چیست؟

5- عدم تمایل برخی از نهادها به استخدام دارندگان مدارک بالاتر؛ می‌توان مهم‌ترین دلیل آن را در ترس از اعطای مزایای بهتر کاوید.

6- تحمیل داشتن مدرک کارشناسی ارشد و بالاتر برای شغل‌هایی که با مدارک پایین‌تر هم می‌توان انجام داد.

7- هزینه سنگین ثبت‌نام در آزمون‌ها و انجام مراحل مصاحبه و ...؛ این هزینه علاوه بر سنگینی برای افراد بدون شغل منجر به سودآوری برای برخی از نهادها شده است، به‌گونه‌ای که برای برخی این تشکیک به وجود آمده است که شاید هدف از برگزاری آن‌ها همین سودآوری‌ها باشد!

8- سهمیه در سهمیه؛ وجود سهمیه‌ها خود تأمل‌برانگیز است و نکتة جالب توجه این است که بیشتر افرادی که می‌توانند از این سهمیه‌ها در شرایطی برابر استفاده کنند نیز خود از آن‌ها محروم مانده‌اند.

در سیستم مورد نظر چندنفر بدون آزمون و از طریق نهادهای مربوطه برای مشاغل معرفی می‌شوند و دیگر افراد واجد شرایط در شرایطی نابرابر و عجیب نمی‌توانند از این سهمیه‌ها استفاده کنند!

9- ایجاد بی‌انگیزگی در افرادی که شرایط فوق را ندارند.

ماحصل این می‌شود که برخی از داوطلبان آزمون‌های استخدامی با میانگین‌هایی که با آن‌ها می‌توان در هر آزمونی رتبه‌های تک‌رقمی کسب کرد، رد می‌شوند و برخی دیگر با میانگین‌های بسیار ضعیف‌تر استخدام می‌شوند.

پرسش این است که حساب شایسته‌سالاری در این میانه چه می‌شود؟

نباید از یاد برد که شرایط حاضر نه‌تنها موجب سرخوردگی تعداد کثیری از جوانان می‌شود، بلکه به جامعه و نهادها و سازمان‌های مختلف نیز آسیب‌هایی می‌رساند که در بلندمدت خود را نشان خواهند داد و جبران‌ناپذیر خواهد بود. برخی از آمارهای ناخوشایندی که به سیستم اداری ایران عزیز نسبت داده می‌شود از همین شرایط سرچشمه نمی‌گیرد؟

در چنین وضعیتی است که بیش از نیمی از کرسی‌های دانشگاهی خالی می‌ماند و نوجوانان امروز و جوانان آینده دیگر میل چندانی به تحصیلات عالی ندارند و در همین شرایط است که برخی از بهترین دانش‌آموختگان این مرزو بوم که از دانشگاه‌هایی شاخصی همچون تهران، تربیت مدرس، علامه طباطبایی، امیرکبیر، شهید بهشتی و... فارغ‌التحصیل شده‌اند، به ناچار برای تأمین مخارج خود به نوشتن پایان نامه، مقاله و... برای دیگران اقدام می‌کنند و بر خلاف اصولی که خود باید منادی آن باشند، عمل می‌کنند.

ممکن است برای برخی این پرسش پیش بیاید که چرا فقط به استخدام‌های دولتی یا غیردولتی توجه شده و اشتغال آزاد مورد توجه قرار نگرفته است؟

در پاسخ باید گفت:

1- آیا برای دانش‌آموختگان همة رشته‌های تحصیلی امکان ایجاد کسب‌وکار آزاد مرتبط با تخصصشان وجود دارد؟

2- در همان رشته‌هایی که می‌توان اشتغال آزاد ایجاد کرد، ظرفیت برای این همه تحصیل‌کرده در همان رشته وجود دارد؟

چه تعداد دفاتر مهندسی، وکالت یا مراکز مشاوره و روان‌شناسی و ... در شرایط کنونی پاسخ‌گوی جامعة ماست؟

مسألة ایجاد اشتغال آزاد، به‌ویژه برای دانش‌آموختگان علوم انسانی و علوم پایه و برخی از فارغ‌التحصیلان رشته‌های فنی حتی، بسی سخت و گاهی غیرممکن است.

امید است که در وضعیت موجود حداقل شرایط به گونه‌ای پیش‌رود که شایسته‌سالاری مبنای کار قرار گیرد و در آزمون‌ها یا استخدام‌های پیش‌رو به دانش و تخصص بیش از امتیازات خاص توجه شود، هرچند که به فرموده‌ای «همة ما آرزوهای ابلهانه‌ای داریم»، ولی بازهم امید است که حداقل همان‌گونه که به سودآوری شرکت‌ها و صنایع انحصاری و... (لات‌های کوچه‌های خلوت) اندیشیده می‌شود به مشکلات جوانان در بحث اشتغال، ازدواج و... هم اندیشیده شود و به اندازه وام‌هایی که به آن‌ها اختصاص داده می‌شود، برای این نواقص و معضلات نیز هزینه شود و اندکی هم دلواپس فرزندان این سرزمین بود.
۹۴/۰۸/۱۹
مدیر سوم

نظرات  (۴)

سلام.ممنون از حرفایی که زدین.بزارین من هم یه حرفهایی بزنم..پسرا چیکار کنن؟دخترا چیکار کنن...مدت 6ساله منتظرهمکلاسیمم که بتونینم با هم ازدواج کنیم؟چه جوری.. تازه فارغ التحصیل شدیم.پسر بدی نیست ولی کار نداره..به حداقل راضی میشیم لااقل کاری داشته باشه.وقتی حرف میزنه خودم از شرمی که برا بیکاری هست و   حرفاشه و نگاشه میبینم شرمم میشه و گریم میگیره..میگه چیکار کنم؟منم چی بگم میگم  پس من چیکار کنم.
والله من هم خودم جانبازم هم پدرم جانباز شیمیاییه و سه ساله هنوز بلاتکلیف و سرگردان بیمه ایران هستیم هنوزم مسئولی برامون اقدامی نکرده
با چهار تیکه مطلب اینجا نوشتن مشکل ما جوونا حل نمیشه،اینا رو باید یه فرد دلسوز پیدا بشه به گوش این مسئولا برسونه،من خودم با رتبه 2هزار تو بهترین دانشگاهای تهران مدرک گرفتم،به جز اینکه پول استخدامی از جیبم رفته چیزی عایدم نشده،دیگه روم نمیشه به خونوادم بگم پول بدین واس استخدامی،در حالی که دوستم چون پدرش فلان جا معاونه،الان داره 2جا کار میکنه،ولی من باید فعلا منتظر باشم تا شاید خدایی نکرده بعد از چند سال دیگه،شهر ما استخدامی داشته باشه یا نه،زن بخواد یا نه،با این امتیازات شهدا وجانبازا وتبصره ها قبول شیم یا نه،اونم اگه اون موقع شرایط سنیمون به استخدامی بخوره یا نه ،بابا چه خبره طرف باباش جانبازه ،به مملکت خدمت کرده قبول،والله میشه به اینا جور دیگه ای هم خدمت کردبه جای اینکه به بچه هاشون امتیاز بدین(اونم چی هم واسه دانشگاه قبول شدنشون تو بهترین دانشگاه،بهترین رشته،بابدترین رتبه،تو استخدامی بدون کوچترین تلاشی برای رقابت)به خودشون امتیاز بدین تا هم خودشون تو رفاه باشن هم خونوادهاشون،این امتیاز میتونه از خونه انچنانی،امکانات انچنانی برای درس خوندن بچه هاشون طی دورهی مدرسه باشه نه اینکه بخوادحق من نوعی رو پایمال بکنه،اینا به کناربا تبصره ی پ اومدن سر کار بعضی ها هم به کنار....
با سلام دقیقا تبعیض صورت می گیرد
حد نصاب قبولی در رشته من 21% بود من29/38% زده بودم اما منو مجاز نکردن بخدا ظلمه

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی