---- اخبار استخدام در سطح کشور

----  اخبار استخدام در سطح کشور

سایتی برای درج آگهی های استخدامی در سطح کشور و پیگیری اخبار مرتبط با آن و با امکان تبادل نظر بینندگان
قوانین سایت :
هر گونه نظر که محتوای آن خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران وتوهین و اهانت به مقدسات و مقامات کشوری و همچنین توهین به همدیگر باشد حذف خواهد شد. خواهشا کاربران گرامی شئونات و خطوط قرمز را رعایت نمایید و همچنین ازین به بعد نظرات با تایید فقط چند بار در روز مدیران و بادقت بیشتر نمایش داده خواهد شد و نظراتی که از نظر ما خلاف قوانین سایت باشد تایید نخواهد شد .ان شاءالله زیر پرچم جمهوری اسلامی ایران و ولایت مقام معظم رهبری به هدفمان نایل خواهیم آمد .
ما مسئول کامنت های نوشته شده نیستیم (( هرچند نوشته های توهین آمیز را حذف می کنیم))
- مدیران وبلاگ هیچگونه نقشی در پیگیری ها ندارند . هدف ما شروع بکار قبول شدگان عزیز در اسرع وقت ممکن است .
و چنانچه کامنتی از نظر ما مورد تایید ، موثق و مستند باشد در صفحه اصلی وبلاگ قرار داده می شود.لازم به ذکر است که نظراتی که درآنها آدرس ایمیل درج شده باشد تایید نخواهند شد .
- هرگونه بحث سیاسی، نادیده گرفتن قوانین کشور، توهین به مقدسات، شایعه پراکنی، آشفته کردن افکار عمومی و تبلیغ علیه منافع کشوری کاملا ممنوع میباشد.
- بی احترامی یا توهین به اشخاص حقیقی و حقوقی اعم از مسئولین و کاربران ممنوع است.

آرزوی موفقیت همه کاربران عزیز

شنبه, ۴ مهر ۱۳۹۴، ۰۹:۰۸ ق.ظ

۰

استخدام

مدیرکل امور اداری و تشکیلات وزارت آموزش‌وپرورش به ابهامات داوطلبان درخصوص سرنوشت درآمد ۸ میلیارد تومانی از آزمون استخدامی، چرایی در اولویت بودن فرزندان فرهنگیان و ظرفیت محدود پذیرش در برخی رشته‌ها پاسخ داد.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش برای جذب 5 هزار نیروی انسانی در تاریخ 27 شهریور توسط سازمان سنجش برگزار شد.

1300 سهمیه استخدامی به خانواده شهدا و ایثاگران اختصاص داشت و 178 هزار نفر برای ورود 3700 نفر به آموزش و پرورش با یکدیگر به رقابت پرداختند.

داوطلبان سؤالات زیادی را در رابطه با آزمون استخدامی آموزش و پرورش مطرح می‌کردند سؤالاتی که عمدتاً به ظرفیت کم پذیرش،‌ دلایل جذب محدود زنان،‌چرایی در اولویت بودن فرزندان فرهنگیان و هزینه بالای شرکت در آزمون اشاره داشت.

به عنوان مثال یکی از داوطلبان عنوان کرده بود:‌ « آزمونی که برای شهر تهران تو رشته حسابداری1 نفر خانم میخواستن خوب برگزاری آزمون چه معنی داره».

هر داوطلب برای ثبت‌نام در آزمون استخدامی آموزش و پرورش باید مبلغ 48 هزار تومان پرداخت می‌کرد. بسیاری از داوطلبان نسبت به هزینه بالای برگزاری این آزمون اعتراض داشتند.

178 هزار نفر در آزمون استخدامی آموزش وپرورش ثبت‌نام کردند و اگر هر نفر 48 هزار تومان پرداخت کرده باشد، رقمی معادل 8 میلیارد تومان از داوطلبان دریافت شده است اما سؤال بسیاری از مخاطلبان ما این بود که هزینه‌ واقعی برگزاری این آزمون چقدر است.

برای مشخص شدن سرنوشت 8 میلیارد تومانی که از برگزاری این آزمون به دست آمده است،‌ دلایل در اولویت بودن فرزندان فرهنگیان و علت پذیرش اندک در برخی رشته‌ها به سراغ سید حسن حسینی مدیرکل امور اداری و تشکیلات وزارت آموزش و پرورش رفتیم.

** از هر 47 نفر یک نفر استخدام می‌شود

وی در این خصوص به خبرنگار تسنیم گفت: حدود 177 هزار نفر در آزمون استخدامی آمزوش و پرورش که روز جمعه 27 شهریور برگزار شد، شرکت کردند که اگر این تعداد را بر ظرفیت سه هزار و 700 نفری که قرار است در آموزش و پرورش جذب شوند، تقسیم کنیم، از هر 47 نفر یک نفر استخدام می‌شود.

** چرا فرزندان فرهنگیان اولویت داشتند؟

وی افزود: مربیان پیش دبستانی و فرزندان فرهنگیان در این آزمون اولویت دارند و اولویت آنها در شرایط مساوی است یعنی اگر نمرات یکسان باشد اولویت با فرزند فرهنگی است. این اولویت طبق قانون است و اگر قانون اجازه نمی‌داد سازمان مدیریت این بند را تصویب نمی‌کرد، آگهی استخدام آموزش و پرورش به تصویب سازمان مدیریت رسیده است.

مدیرکل امور اداری و تشکیلات وزارت آموزش و پرورش در پاسخ به این پرسش که بسیاری از مردم می‌‌پرسند، چرا فرزندان فرهنگیان باید در اولویت قرار بگیرند، گفت: شما تصور می‌کنید چقدر احتمال دارد که دو نفر نمره مساوی کسب کنند از هر 10 هزار نفر شاید یک یا دو نفر همانند هم نمره بیاورند چون یک تست در نتیجه بسیار تأثیرگذار است به همین دلیل احتمال کسب نمره مساوی پایین است.

** سرنوشت در آمد 8 میلیاردی

حسینی در پاسخ به این پرسش که درآمدی حدود 8 میلیارد تومان از برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش بدست آمده است این درآمد چگونه صرف خواهد شد، عنوان کرد: از هر نفر 48 هزار تومان برای برگزاری آزمون دریافت کردیم که 34 هزار تومان آن برای سازمان سنجش و 14 هزار تومان برای آموزش و پرورش است. از آنجایی که تعداد شرکت‌کنندگان در آزمون استخدامی آموزش و پرورش زیاد بود، سازمان سنجش این مبلغ را اعلام کرد و اگر تعداد شرکت کنندگان کمتر بود میزان مبلغ دریافتی بالاتر بود.

وی ادامه داد: برای 56 رشته سوالات مختلفی طراحی شد همچنین گستردگی آزمون در سطح کل کشور بود یعنی در هر استان در چند منطقه آزمون برگزار شد. سؤالات عمومی و تخصصی برای آزمون طراحی شد که تمام موارد هزینه بر است.

** درآمد سازمان سنجش و آموزش و پرورش از آزمون استخدامی

مدیرکل امور اداری و تشکیلات وزارت آموزش و پرورش در خصوص درآمد آموزش و پرورش از این آزمون گفت: حدود 8 میلیارد تومان بابت ثبت نام در آزمون استخدامی جمع آوری شده است که 6 میلیارد آن به حساب سازمان سنجش برای برگزاری آزمون واریز شده است و دو میلیارد آن سهم آموزش و پرورش است که به حساب خزانه واریز می‌شود؛ آموزش و پرورش باید این درآمد را به حساب خزانه وارد کند بنابراین درآمدی از این محل ندارد و این پول از خزانه به حساب ما بازنمی‌گردد.

حسینی خاطرنشان کرد: در حقیقت از مبلغ 48 هزار تومان 34 هزار تومان آن، سهم سازمان سنجش است و آموزش و پرورش باید 16 هزار تومان به ازای هر داوطلب به حساب خزانه واریز کند. طبق قانون هر دستگاه اجرایی که می‌خواهد آزمون برگزار کند باید این کار را انجام دهد.

انتهای پیام/

۹۴/۰۷/۰۴
مدیر سوم

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی