در گفتگو با مهر اعلام شد: جذب نیرو در شهرداری تبریز براساس قانون باشد/ آمار نامشخص استخدامها
رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی کلانشهر تبریز در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: بر اساس آمار اعلام شده از سوی شهردار کلانشهر تبریز ۱۷۱ نفر وارد بدنه شهرداری شدند و ۱۶۲ نفر نیز بازنشسته شدند و جذب افراد نیز بر اساس نیاز مدیران شهرداری بوده که البته این افراد بعد از بررسی در کمیته جذب وارد شهرداری شده اند.
اکرم حضرتی افزود: شهرداری در جذب افراد باید از طریق برگزاری آزمون یا مصاحبه اقدام کند تا از این طریق تمام افراد متخصص جامعه امکان حضور در این مشاغل را بر اساس تخصص های خود داشته باشند.
وی همچنین گفت: جذب نیرو باید بر اساس تخصص افراد صورت گیرد و جوانان لایق و شایسته وارد مشاغل شوند و لازمه این امر این است که استخدام ها بر اساس رابطه نباشد بلکه به صورت برگزاری آزمون اتفاق بیافتد.
حضرتی ادامه داد: بر اساس اعلام شهردار تبریز۱۷۱ نفر جذب شده در بدنه شهرداری در مجموع رؤسای دفاتر و کارشناسان هر یک از اعضای شورا بوده و تعدادی نیز بر اساس نیازهای مدیران شهرداری جذب شده اند.
وی با بیان اینکه جذب افراد در بدنه شهرداری با برگزاری دوره های استخدام و بدون رابطه باشد، اظهار داشت: جذب افراد در شهرداری باید از طریق فیلترهای تعریف شده انجام شود و در استخدام ها ضابطه حاکم شود و معیارها و شاخص های مورد نیاز شفاف سازی شود تا افراد بر اساس رشته های تخصصی خود در آزمون ها شرکت کنند و در حق هیچ کس اجحاف صورت نگیرد.
هرگونه جذب در بدنه شهرداری باید با اخذ مجوزهای قانونی انجام شود
سخنگوی شورای اسلامی کلانشهر تبریز در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه هرگونه جذب در بدنه شهرداری باید با اخذ مجوزهای قانونی انجام شود، اظهار داشت: بر اساس آمار اعلامی شهردار تبریز ۱۷۱ نفر به بدنه شهرداری جذب شده و این در حالی است که ۱۶۰ نفر نیز بازنشسته شده اند و در مقابل بازنشسته ها تنها ۱۱ نفر مازاد جذب شده اند.
سعید حاجی زاده اضافه کرد: بنا به گفته شهرداری، افراد جذب شده به عنوان مامور شهرداری مشغول بکار هستند.
آمار دقیق و موثق از استخدام افراد در بدنه شهرداری وجود ندارد
یکی دیگر از اعضای شورای اسلامی کلانشهر تبریز در گفتگو با مهر اظهار داشت: آمار ارائه شده برای جذب افراد در شهرداری ۱۷۱ نفر است و این آمار مجموع کارکنان برای اعضای شورا است، در صورتیکه شنیده ها بیش تر از آمار ارائه شده است.
علی شیاری ادامه داد: در سال گذشته از سوی کمیسیون تحقیق و نظارت آماری در خصوص جذب افراد در شهرداری را خواستار شدیم که متاسفانه هیچ سندی از سوی شهرداری به اعضای شورای شهر ارائه نشد و پیگیری ها نیز بی نتیجه ماند.
وی تصریح کرد: اعضای شورای اسلامی کلانشهر تبریز باید با تحقیق های مورد نیاز آمار دقیق نفرات را از شهرداری مطالبه کنند.
بدعت عدم نظارت بر فعالیت های شهرداری میراث شورای سوم
یکی دیگر از اعضای شورای اسلامی کلانشهر تبریز در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه بدعت عدم نظارت بر فعالیت های شهرداری از زمان شورای سوم گذاشته شد، اظهار داشت: به علت اینکه در زمان شورای دوم برخی درگیری ها میان اعضا اتفاق افتاده بود، این امر باعث شد که شورای سوم را شورای تعامل نامگذاری کنند و این تعامل منجر به این شد که از آن زمان تا کنون بدعت عدم نظارت بر فعالیت های شهرداری گذاشته شود.
محمد حسن اسوتچی افزود: فلسفه وجودی شورای اسلامی سیاست گذاری و نظارت بر اقدامات شهرداری است، اما از شورای سوم تاکنون امر نظارت از سوی اعضا مورد غفلت قرار گرفته است.
وی همچنین در ادامه گفت: زمانیکه هیچ گونه نظارتی از سوی شورای اسلامی کلانشهر تبریز انجام نگیرد، شهرداری نیز پاسخگو نخواهد بود.
این عضو شورای اسلامی کلانشهر تبریز علت در دسترس نبودن آمار دقیق را عدم نظارت شورای اسلامی شهر بر اجرای مصوبات دانست و تصریح کرد: زمانی که اعضای شورای اسلامی هیچ گونه نظارتی نداشته باشند، پس نباید انتظار داشت که شهرداری هم پاسخگو باشد.
وی ابراز داشت: در سال گذشته نیز از سوی کمیسیون تحقیق و نظارت آمار دریافتی مدیران را از شهرداری پیگیر بودیم که برخی اعضای شورا نیز در این پیگیری ها حضور داشتند، اما پیگری به نتیجه ای نرسید و بنده بعد از هشت ماه پیگیری مستمر موفق به دریافت آمار دقیق از شهرداری شدم.
اسوتچی اضافه کرد: اگر مطالبات شورای شهر از شهرداری در خصوص ارائه آمار بر اساس چارچوب قانونی مشخص شده باشد و رئیس شورای شهر نیز پای مطالبات اعضا را امضا کند، شهرداری مجبور است پاسخگو باشد.
شمار استخدام نسبت به گذشته به ۱۹ نفر تقلیل یافته است