---- اخبار استخدام در سطح کشور

----  اخبار استخدام در سطح کشور

سایتی برای درج آگهی های استخدامی در سطح کشور و پیگیری اخبار مرتبط با آن و با امکان تبادل نظر بینندگان
قوانین سایت :
هر گونه نظر که محتوای آن خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران وتوهین و اهانت به مقدسات و مقامات کشوری و همچنین توهین به همدیگر باشد حذف خواهد شد. خواهشا کاربران گرامی شئونات و خطوط قرمز را رعایت نمایید و همچنین ازین به بعد نظرات با تایید فقط چند بار در روز مدیران و بادقت بیشتر نمایش داده خواهد شد و نظراتی که از نظر ما خلاف قوانین سایت باشد تایید نخواهد شد .ان شاءالله زیر پرچم جمهوری اسلامی ایران و ولایت مقام معظم رهبری به هدفمان نایل خواهیم آمد .
ما مسئول کامنت های نوشته شده نیستیم (( هرچند نوشته های توهین آمیز را حذف می کنیم))
- مدیران وبلاگ هیچگونه نقشی در پیگیری ها ندارند . هدف ما شروع بکار قبول شدگان عزیز در اسرع وقت ممکن است .
و چنانچه کامنتی از نظر ما مورد تایید ، موثق و مستند باشد در صفحه اصلی وبلاگ قرار داده می شود.لازم به ذکر است که نظراتی که درآنها آدرس ایمیل درج شده باشد تایید نخواهند شد .
- هرگونه بحث سیاسی، نادیده گرفتن قوانین کشور، توهین به مقدسات، شایعه پراکنی، آشفته کردن افکار عمومی و تبلیغ علیه منافع کشوری کاملا ممنوع میباشد.
- بی احترامی یا توهین به اشخاص حقیقی و حقوقی اعم از مسئولین و کاربران ممنوع است.

آرزوی موفقیت همه کاربران عزیز

سه شنبه, ۹ دی ۱۳۹۳، ۰۲:۲۹ ب.ظ

آیا بورسیه معلمان حذف می‌شود؟

سه شنبه, ۹ دی ۱۳۹۳، ۰۲:۲۹ ب.ظ

در شرایطی که آموزش و پرورش تلاش می‌کند با فراهم کردن امکانات بهتر برای دانشجو معلمان، دانشگاه فرهنگیان را به شرایط ایده‌آل برساند، خبرهایی مبنی بر لغو قانون متعهدین خدمت به وزارت آموزش و پرورش شنیده می‌شود.

به گزارش فارس، ماجرای استخدام در آموزش و پرورش چند سالیست که به یکی از موضوعات مهم وزارت آموزش و پرورش تبدیل شده است.

درخواست‌ها برای استخدام در وزارت آموزش و پرورش آنقدر زیاد است که حتی برخی افراد حاضرند چند سالی‌ با مبلغ ناچیز به صورت حق‌التدریس در مدارس کار کنند تا بتوانند روزی به استخدام این وزارتخانه درآیند.

و نکته مهم اینکه هر چند سال یک‌بار، افراد متعددی که به عنوان حق‌التدریس یا مربی پپش‌دبستانی وارد آموزش و پرورش ‌شدند با تجمع در مقابل وزارت آموزش و پرورش یا مجلس خواهان رسیدگی به وضعیت و استخدام در آموزش و پرورش می‌شوند.

برگزاری آزمون‌های استخدامی در آموزش و پرورش طی چند سال گذشته و شرکت تعداد زیادی از افراد در این آزمون‌ها نیز حاکی از آن است که علاقه‌مندی زیادی برای استخدام در این وزارتخانه وجود دارد.

وزارت آموزش و پرورش برای آنکه ساماندهی در نیروی انسانی این وزارتخانه به وجود آورد، اعلام کرد که مخالف آزمون استخدامی است و  جذب نیرو در این دانشگاه تنها از طریق دانشگاه فرهنگیان صورت خواهد گرفت.

در این میان، هنوز ماجرای موضوع برگزاری آزمون مربیان پیش‌دبستانی که مصوبه مجلس است، در بلاتکلیفی قرار دارد و در چنین شرایطی نامه محمدباقر نوبحت معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس‌جمهور به جهانگیری معاون اول رئیس‌جمهور، حائز نکاتی بااهمیتی است.

در این نامه آمده است: «همان‌گونه که استحضار دارند، با توجه به کمبود نیروی متخصص با مدارک تحصیلی دانشگاهی متناسب با شرایط احراز مشاغل دستگاه‌های دولتی در دهه شصت و اوایل دهه هفتاد، دستگاه‌های مذکور به ناچار بنا به ضرورت و مقتضیات زمانی از طریق بورسیه و با پرداخت هزینه تحصیلی آنان، نیازهای استخدامی خود را در مشاغل تخصصی تأمین می‌کردند. در وزارت آموزش و پرورش نیز به موجب «قانون متعهدین خدمت»، مصوب 8 خردادماه 1369 مجلس شورای اسلامی، دانشجویان مراکز و دانشگاه‌های تربیت معلم و رشته‌های دبیری دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی مکلف شدند در آغاز تحصیل خود، به وزارت آموزش و پرورش تعهد ثبتی خدمت سپرده و از آغاز تحصیل نیز به استخدام رسمی آزمایشی وزارت مزبور درآمده و از حقوق و مزایای مربوط به مدارک تحصیلی لازم جهت ورود به دوره تحصیلی مورد نظر برخوردار می‌گردیدند.

بدین ترتیب برای اینگونه نیروهای انسانی، طرح از میزان نقش و توانمندی کسب‌شده و موفقیت خود در دوران تحصیلات دانشگاهی تضمین کاری وجود داشت و این امر یکی از نقاط ضعف اساسی دانش‌آموختگان بورسیه‌ها بوده است. با این وجود با توجه به کمبود نیروی انسانی تحصیلکرده دانشگاهی، سپردن تعهد استخدامی و بورسیه دانشجویان صرفاً برای تضمین تأمین نیروی انسانی مورد نیاز وزارت فوق‌الذکر صورت می‌گرفت.

این در حالی است که از اواسط دهه 1370 و با ورود کافی نیروی انسانی تحصیلکرده دانشگاهی به بازار کار، نه تنها تأمین نیروی انسانی مورد نیاز دستگاه‌های اجرایی (از جمله وزارت آموزش و پرورش) تضمین گردید، بلکه حتی امکان انتخاب نیروهای شایسته‌تر نیز برای آنها فراهم شد. بدین ترتیب از آن زمان تاکنون دیگر فلسفه وجودی و وجوبی جذب نیروی انسانی به صورت بورسیه تعهد خدمتی در وزارت مذکور از بین رفته است.

با این وصف، جذب نیرو از طریق سپردن تعهد خدمت در وزارت مذکور تا سال 1386 به قوت خود باقی بود تا اینکه با اجرایی شدن قانون مدیریت خدمات کشوری و به استناد ماده (127) آن، «قانون متعهدین خدمت به وزارت آموزش و پرورش» لغو گردید و این امر یکی از درخشان‌ترین نکات قانون مدیریت خدمات کشوری بود و گامی اساسی در جهت ایجاد شایسته‌سالاری، اصلاح ترکیب کیفی نیروی انسانی و ارتقاء عملکرد در وزارت آموزش و پرورش برداشته شد.

متأسفانه بعد از چند سال مجدداً بر اساس طرح نمایندگان مجلس، طی قانون الحاق دو تبصره به ماده (17) قانون تعیین تکلیف معلمین حق‌التدریس و آموزشیاران نهضت سوادآموزی مصوب 19 مهرماه 1391 مجلس شورای اسلامی، قانون متعهدین خدمت به آموزش و پرورش مجدداً احیاء گردید.

علیهذا با توجه به اینکه در حال حاضر نیازهای آن وزارت برای مشاغل آموزشی به راحتی از بین فارغ‌التحصیلانی که از شایستگی‌ها و توانمندی‌های بهتری برخوردار بوده و در انتظار به دست آوردن شغل و استخدام می‌باشند، قابل تأمین بوده و دیگر نیازی به هزینه‌های اضافی برای بورسیه دانشجویان که تضمینی هم بر وجود شایستگی‌های لازم در آنان بعد از فارغ‌التحصیلی وجود ندارد، نمی‌باشد.

بنابراین پیشنهاد می‌گردد قانون متعهدین خدمت به آموزش و پرورش از طریق ارسال لایحه‌ای توسط دولت به مجلس شورای اسلامی لغو گردد. بدین روی پیش‌نویس لایحه مربوطه تهیه گردیده که به پیوست برای استحضار و سیر مراحل تصویب ارسال می‌گردد.

لایحه لغو قانون متعهدین خدمت به وزارت آموزش و پرورش مصوب 8 خردادماه 1369 مجلس شورای اسلامی و اصلاحیه‌های بعدی آن

ماده واحده از تاریخ تصویب این قانون، قانون متعهدین خدمت به وزارت آموزش و پرورش مصوب 8 خردادماه 1369 مجلس شورای اسلامی و اصلاحیه‌های بعدی آن لغو می‌گردد.

تبصره 1ـ از تاریخ تصویب این قانون، اخذ تعهد استخدامی از دانشجویان شاغل به تحصیل و با پذیرفته‌شدگان در دانشگاه‌های تربیت معلم و سایر مراکز و مؤسسات آموزش عالی کشور توسط وزارت آموزش و پرورش ممنوع می‌باشد.

تبصره 2ـ مجموع مجوزهای استخدامی در وزارت آموزش و پرورش در چارچوب مفاد ماده (51) قانون مدیریت خدمات کشوری تعیین می‌گردد و استخدام از محل مجوزهای مربوطه با رعایت مفاده ماده (44) قانون مذکور صورت خواهد گرفت.

تبصره 3ـ استخدام فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌های ویژه فرهنگیان با رعایت تبصره (2) امکان‌پذیر است.
محمدمهدی زاهدی رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار آموزشی و پرورش خبرگزاری فارس، در پاسخ به این پرسش که «آیا دولت به دنبال لغو قانون متعهدین خدمت آموزش و پرورش است؟»، اظهار داشت: لایحه‌ای که دولت به دنبال آن هست را در اولین فرصت ممکن در کمیسیون مورد بحث قرار می‌دهیم و نظرمان را به طور رسمی اعلام می‌کنیم.

وی ادامه داد: اگر دولت به دنبال تضعیف دانشگاه فرهنگیان باشد و بخواهد تربیت معلم را از مسیرهای دیگر دنبال کرده و تأمین نیرو کند، این خلاف آن چیزی است که در مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی بوده است.

زاهدی افزود: این خلاف توصیه‌های مقام معظم رهبری و تأکیدات جدی ایشان در خصوص حمایت از دانشگاه فرهنگیان است و فعلاً ما حمل بر این می‌کنیم این موضوع صحت نداشته باشد.

رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس یادآور شد: اگر آن لایحه‌ای که گفته می‌شود دولت به دنبال است و ما مطلع شویم چه چیزی هست و سندی در این مورد به دست ما برسد، حتماً آن را بررسی می‌کنیم؛ ضمن اینکه برای اینکه وقتی موضوع برای خود ما هم روشن شود در اولین فرصت بعد از بررسی لایحه بودجه در کمیسیون به این موضوع رسیدگی می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: بر اساس آنچه شنیده شده است اظهارنظر کردم و نمی‌شود به طور قاطع در این خصوص اظهارنظر کرد.

به گزارش فارس، سخنان رئیس کمیسیون آموزش مجلس در شرایطی مطرح می‌شود که هنوز لایحه لغو قانون متعهدین خدمت به وزارت آموزش و پرورش را مشاهده نکرده است اما آنچه مسلم است ماجرای استخدام در آموزش و پرورش با ابلاغ این مصوبه، شکل تازه‌ای به خود خواهد گرفت و حرف و حدیث‌های زیادی را در پی خواهد داشت.

نظرات  (۱۰)

 بنده خودم رتبه کسانی که  تو دانشگاه فرهنگیان قبول شدند رو با چشم خودم دیدم 20 هزار 16 هزار حتی فامیلمون رتبه اش 11 هزار بود که امسال قبول شد.من سال 82 که از دانشگاه قبول شدم  با 4 هزار قبول شدم  . والله مردم شانس دارن با این رتبه های افتضاحشون از دانشگاه فرهنگیان قبول میشن تازه اسمشونو میذارن نخبه  من که بار اول  10 هزار اورده بودم از پیام نورم قبول نشدم  . الانم دو ساله که ازمون دادیم انتظار کشنده رو داریم تحمل میکنیم کسی هم به فکرمون نیست  
دیروز یکی از اشنایان بطور اتفاقی دیدم که پس از یک 
۱۱ دی ۹۳ ، ۲۳:۳۷ دانشجوی دبیری فیزیک
با سلام وادب خدمت همه دوستان
دوستان عزیز اصلا نیازی به توهین وبی احترامی به هم نیست من فردی هستم که غالبا منصفانه فکر میکنم و نظرم در این مورد اینکه بالاخره هرکسی برای تحصیل زحمت میکشه شاید خیلی هم فرق نمیکنه تو کدوم دانشگاه مهم اینکه که زحمت می کشه فقط شاید یه کم کیفیت تحصیل فرق میکنه.
اما تو همه جای دنیا دولت ها برای قشر تحصیل کرده شغل ایجاد میکنند گاهی هم با ایجاد بستر های مناسب فقط زمینه را مهیا می کنند. پس ایجاد شغل ملاک است که متاسفانه مسولین ما در این زمینه کوتاهی کرده اند و قشر تحصیل کرده یا در حال تحصیل نگران آینده خود هستند .
اما شما خودتون قضاوت کنید افرادی که وارد دانشگاه فرهنگیان میشوند حداقل افرادی که من می شناسم از رتبه های برتر کنکور سراسری بوده اند شاید در برخی رشته ها با رتبه های عالی پذیرفته نشده اند ولی یقینا صلاحیت این را داشته اند که انتخاب کرده و پذیرفته شده اند  خیلی ها شاید می توانستند در بهترین رشته های دانشگاه های دولتی پذیرفته شوند اما به دلیل علاقه به این شغل شریف ان را برگزیدند اگر ما به دنبال ارتقای اموزش وپرورش هستیم پس باید هزینه کنیم هر چه هم هزینه کنیم کم است و دولت باید دنبال رفع موانع و ارتقای کیفیت دانشگاه فرهنگیان یاشد نه اینکه بخواهد مانع برای آن ایجاد کند .
در ضمن دولت باید به فکر ایجاد بستر باشد نه رفع تکلیف.
همچنین این اظهارات دولت در حد پیشنهاد است که باید اول در هیئت دولت سپس در مجلس به تصویب برسد که در غیر این صورت بر خلاف قانون است .ببخشید طولانی شد

ادعام کاملا درسته میتونم بهت ثابت کنم فارغ التحصیلایی ک لیاقتشو دارن الان سر کار هستند و فقط بی عرضه ها بیکار و الاف سر کوچه خیابون هستن
حالاهم نمیخاد ارزوی برچیده شدن بساط دانشگاه فرهنگیان رو بکنی آرزو کن خدا آرزو کن هرکس ب اندازه لیاقتش ب اون جایگاهی ک باید باشه برسه.فدات.بای
آقای ارشد خدمتتون عرض کنم در واقع پیشنهاد غیر منطقی آقای نوبت خلاف سند تحول بنیادین بوده و از ایشان انتظار نمیرفت ک بدون تفکر چنین پیشنهادی بدن .
ثانیا و ثالثا دوتا کلمه اجنبی هستند و زبان ما هم فارسی هست باید از کلمات فارسی استفاده کنیم شما نیازی نیست اینا رو به ما یاد بدین .من میتونستم از واژه بی عرضه استفاده کنم ب جای لیاقت پس لطفا ...
۱۰ دی ۹۳ ، ۲۳:۰۸ دبیر فیزیک
حرفهای شما درست اما ایا انصافه با ورودیهای امسال نیز این کار بشه حداقل از سال بعد که هر کس انتخاب کرد بدونه امکانش هس استخدام نشه در ضمن من خودم چند سال پیش ازهمین متعهدین بودم رتبم تو رشته ریاضی در منطقه دو 1000 بود خداوکیلی شما بودیدمهندسی نمیزدید پس فکر نکنید این دانشجوهای فرهنگی بی سوادند بلکه از بهترینهای هر مدرسه اند. 
دانشجو معلم..reza -m مطمئن باش همین دانشجو معلم ها فقط به خاطر  استخدام وارد دانشگاه فرهنگیان میشن و اگر پول مفت دولت نبود باید اونها رو هم سر کوچه و خیابون پیدا میکردیم!
اگر ادب همه دانشجو معلم ها مثل شما باشه باید فاتحه این آموزش غیر پرورشی رو خوند. در ضمن دوما و سوما غلط هستن و ثانیا و ثالثا صحیح است. انشاالله بساط این دانشگاه تحمیلی و زائد به زودی برچیده میشه
درود بر آقای نوبخت
۱۰ دی ۹۳ ، ۱۴:۰۶ دانشجو معلم..reza -m
سلام.
اولا خدمتتون عرض کنم فارغ التحصیلان ممتاز رشته های علوم انسانی  با بهترین معدل ها با بیش از 30 سال اگر لیاقت آن را داشتند که مسئولیتی به آن ها سپرده شود و عرضه انجام آن را داشتند حتما در این 30 سال در جایی به کار گرفته میشدند و مدرک به دست و بیکار نبودند.
دوما آموزش پرورش حق این را دارد که نیروی کار خود را آن طور که می خواهد تربیت کند و روان شناسان آموزش پرورش به این نتیجه رسیده اند که جدب افراد جوان و با شور و شوق که طبق مصاحبه حضوری پس از قبولی در آزمون سراسری،بهتر میتواند آموزش و پرورش را تحول بخشد و نتیجه این کار هم درآینده ای نچندان دور نمایان خواهد شد.
سوما طبق مشاهدتات و تحقیقات مختلف ملاحضه شده که افرادی که از دانشگاه های دیگر وارد آموزش پرورش شده اند با روش های تدریس آشنا نبود و اکثر مردم و دانش آموزان نیز از کار آنان راضی نبوده اند چرا؟؟؟
چون این افراد از معلمی چیزی نمی دانستند و در دانشگاه تربیت معلم آموزش حرفه های معلمی را نگذرانده بودند.مصاحبه هم نشده بودن (صرفا جهت اطلاع)


کاملاً موافقم
یکی از بزرگترین رنج هایی که در دوران فعلی در کشورمون مشاهده میشه این هست که فارغ التحصیلان ممتاز رشته های علوم انسانی و مرتبط با آموزش و پرورش با بهترین معدل ها با بیش از 30 سال سن بیکار هستن در حالی که نوجوانان نسل بعدی با 18 سال به راحتی آب خوردن در بزرگترین وزارت خانه کشور استخدام میشن!
حداقل چند دلیل قاطع هست که این پیشنهاد آقای نوبخت کاملا درست و بجا هست:
1- کسانی که از طریق آزمون استخدام میشن رضایت شغلی بسیار بالاتری دارند
2- افراد علاقه مند به حرفه معلمی که علاقه خود را یافته اند جذب شوند
3- با استخدام از طریق آزمون میتوان محل استخدام را تعیین نمود و از جابجایی ها و انتقالی ها جلو گیری کرد
4- هزینه های سربار آموزش و پرورش برای دانشگاه بسیار کم میشود
5- جایی برای نگرانی از حذف دانشگاه فرهنگیان نیست میتوان با برگزاری دوره های 1 ساله در دانشگاه فرهنگیان افراد پذیرفته شده را با حرفه معلمی کاملا آشنا نمود
6- میتوان افراد با توان علمی بالاتر بعد از فارغ التحصیلی را استخدام نمود
7- با پذیرش چند برابر ظرفیت در آزمون ها فقط افراد متعهد به امور تربیتی جذب شوند
8- آموزش و پرورش بزرگترین ظرفیت استخدامی کشور است و متعلق به همه مردم!
9- سن 18 سالگی زمان مناسبی برای انتخاب شغل نیست و بسیار افراد در این موقع توانایی تشخیص صحیح را ندارند...
و ...
خودتان قضاوت کنید

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی