استخدام استانداری آذربایجان غربی وپیگیری آن
نتیجه پیگیری دوشنبه 6بهمن :
گزارش پیگیری امروز مورخه 8 دیماه 1393 از معاونت منابع انسانی استانداری آغ: ( بنقل از آقا بهنام )
شماره های جدید تماس با استانداری برای پیگیری وضعیت استخدامی :
(آقایان بینا، رضایی، آقایاری: 31972355)
(آقای علیپور: 31972226)
(خانم چوپان پیشه: 31972360)
(آقای حاتمی زاده: 31972356 )
( دفتر اقای حضرتی : 31943201 )
22مهر 93-مدیرکل برنامه ریزی و بودجه استانداری: منابع مالی مورد نیاز جهت بکارگیری پذیرفته شدگان آزمون های استخدامی آذربایجان غربی تامین شد
حضرتی گفت: مقدمات قانونی لازم برای بکارگیری 1430 نفر از پذیرفته شدگان آزمون های استخدامی در دستگاه های اجرایی استان نهایی شده است .
به گزارش سایت اطلاع رسانی استانداری آذربایجان غربی، مدیر کل برنامه ریزی و بودجه استانداری در گفتگو با خبرنگاران افزود: بکارگیری این افراد، همسو با سیاست های دولت تدبیر و امید در راستای ایجاد اشتغال برای جوانان به ویژه جوانان تحصیل کرده انجام می گیرد.
وی اظهار کرد: 422 نفر از این افراد مربوط به استخدام فرزندان شهدا و جانبازان بالای 50 درصد می باشد که به تدریج و حداکثر تا اسفند ماه سال 1393 اعتبار لازم برای جذب این افراد که مراحل قانونی استخدام را طی کرده اند تامین خواهد شد.
حضرتی ادامه داد: همچنین 388 نفر در قالب آزمون استخدامی ناظرین گندم در مجموعه دستگاه های استانی وزارت جهاد کشاورزی جذب خواهند شد.
وی اضافه کرد: اعتبار مورد نیاز برای بکارگیری این افراد نیز پس از طی مراحل قانونی و با توافقات صورت گرفته به تدریج در اختیار ادارات کل جهاد کشاورزی، منابع طبیعی و امور عشایری استان قرار می گیرد تا نسبت به بکار گیری آنها اقدام گردد.
حضرتی گفت: در این ارتباط موافقت دفتر برنامه ریزی و بودجه استانداری برای استخدام 70 نفر از ناظرین گندم در مرحله اول صادر شده است.
وی اظهار کرد: همچنین با پیگیری های مکرر صورت گرفته از معاونت برنامه ریزی ، نظارت و راهبردی ریاست جمهوری، پس از صدور مجوزها و موافقت های لازم، تامین اعتبار برای بکارگیری 600 نفر از پذیرفته شدگان آزمون های استخدامی استانداری در اولویت کار استان قرار گرفته است .
وی ادامه داد: این افراد نیز انشاا.. از اوایل سال آینده با تامین اعتبار مناسب جذب دستگاه های اجرایی مربوطه خواهند شد.
/01:16 ب.ظلینک خبر از سایت استانداری آ.غ
لینک خبر مصاحبه اقای حضرتی با شبکه استانی بصورت صوتی (ترکی)
لینک خبر مصاحبه اقای حضرتی با شبکه استانی بصورت تصویری
نادر صفرزاده معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار آذربایجان غربی در گفتگو با خبرنگار سایت اطلاعرسانی استانداری آذربایجان غربی، آخرین وضعیت مربوط به برگزاری آزمون استخدامی در تیر ماه سال 92 را تشریح کرد.
صفرزاده در این گفتگو در پاسخ به این سوال که آزمون استخدامی مذکور در قالب طرح مهرآفرین بوده است یا نه، گفت: بر اساس مفاد آگهی استخدام، سهمیه های مربوط به این آزمون استخدامی از محل برنامه پنجم توسعه بوده نه طرح مهرآفرین و از طرفی دیگر استانداری آذربایجان غربی در سال 91 این آزمون را برگزار نکرده بلکه برگزاری آزمون در تیرماه 92 انجام گرفته است.
وی در خصوص آخرین وضعیت و نتایج این آزمون نیز گفت: در اواخر سال 92، هسته گزینش استانداری نظر نهایی خود را در خصوص نفرات اصلی قبول شده اعلام نموده و مراحل اداری آزمون نیز مورد تایید معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس جمهور قرار گرفته و اکنون نیز در مرحله تامین اعتبار و جذب و بکارگیری قبول شدگان نهایی می باشد.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار ادامه داد: همه مسئولان کشور و استان در تلاش هستند تا موضوع و مشکل تامین اعتبار برای پذیرفته شدگان آزمون استخدامی مرتفع گردد لذا بلافاصله پس از رفع مشکل تامین اعتبار، از افراد پذیرفته شده برای شروع بکار دعوت بعمل خواهد آمد.
صفرزاده همچنین در پاسخ به این سوال که آیا امکان لغو این آزمون وجود دارد یا خیر؟ گفت: بنده به صراحت اعلام میکنم که امکان لغو این آزمون وجود ندارد و شایعات موجود در این خصوص به هیچ وجه صحت ندارد.
وی اضافه کرد: استانداری آذربایجان غربی تمامی مراحل اداری و قانونی آزمون استخدامی برگزار شده را به پایان رسانده و فرایند اجرای آن مورد موافقت و تایید معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس جمهور نیز قرار گرفته و اکنون در مرحله تامین اعتبار است.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار آذربایجان غربی در پایان سخنان خود تاکید کرد: اطلاعرسانی در خصوص آزمون استخدامی برگزار شده در تیرماه سال 92، تنها از طریق سایت اطلاع رسانی استانداری انجام خواهد گرفت فلذا ذینفعان با مراجعه به این سایت میتوانند از آخرین اخبار و اطلاعات در این زمینه آگاهی یابند.
خبر13خرداد93-به گزارش خبرنگار اروم نیوز؛
در این مراسم حجت الاسلام و المسلمین قریشی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ارومیه، سردار خرم فرمانده سپاه شهدای استان، سرهنگ حجازی فر، فرمانده سپاه ارومیه، یحیی تیموری مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان و تنی چند از مسئولین استان برگزار شد.
یحیی تیموری، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران در خصوص حل مشکلات استخدامی فرزندان شهدا و ایثارگران گفت: نامه استخدامی از معاون اول رئیس جمهور به استانداری فرستاده شده است اما تاکنون ترتیب اثر نیافته بود که این دستورالعمل خوشبختانه برای گروه اول از فرزندان عزیز که حدود 2سال پیش در آزمون ورودی استخدامی قبول شده اند اجرا خواهد شد و به امید خدا با کمک دولت تدبیر و امید باقی فرزندان نیز بنا به رشته تحصیلی و تخصص ،به ادارات معرفی خواهند شد.
وی افزود: بررسی تخصصی سلامت جانبازان از سال گذشته شروع شده که در فاز اول این طرح جانبازان شیمیایی سردشت توسط پزشکان متخصص اعمال شد.
در ادامه مراسم حجت الاسلام و المسلمین قریشی نیز با اشاره به حدیثی از پیامبر (ص) به مقام والای گفت: مقام حضرت به اندازه ای بالاست که در روز جزا تمام شهدا به ایشان غبطه خواهند خورد؛ کسی که در راه خدا سلامتی و قسمتی از بدنش را از دست میدهد پاداش شهادت را میبردک
خبر 31اردیبهشت93- سهم آذربایجان غربی در تولید ناخالص داخلی کشور کمتر از نصف سهم جمعیتی آن است
معاون برنامه ریزی استاندار آذربایجان غربی گفت: سهم استان در تولید ناخالص داخلی کشور کمتر از نصف سهم جمعیتی آن است.
تقی کهوریان در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان افزود: مهمترین مشکلی که با آن مواجه هستیم پایین بودن سهم آذربایجان غربی در تولید ناخالص داخلی کشور است به طوری که سهم جمعیتی استان در کشور 1/4 درصد است در حالی که سهم استان در تولید ناخالص داخلی کشور 02/2 درصد می باشد.
وی اظهار کرد: با بررسی ساختار بخشی ارزش افزوده در استان مشاهده می شود که سهم کشاورزی 19 درصد، خدمات 47 درصد و صنعت هشت درصد که این ساختار ساختار معیوبی است و باید اصلاح شود.
وی ادامه داد: کشاورزی استان در چشم انداز قادر خواهد بود تا 10 درصد تولید ناخالص داخلی کشور را به عهده بگیرد و بخش صنعت و معدن استان به دلیل عدم سرمایه گذاری ها در سال های گذشته سهم موثری در ایجاد ارزش افزوده و تولید ثروت ندارد و حتی اشتغال در بخش صنعت استان نیز دچار مشکل است.
وی گفت: طبق آمار اعلام شده از سوی مرکز آمار ایران تعداد جمعیت بیکار استان در سال 91 معادل 117 هزار نفر بود که در سال جاری به 99 هزار نفر رسیده که فراهم کردن زمینه اشتغال برای این افراد نیز کاری سخت و دشوار است.
کهوریان افزود: بر اساس سیاست گذاری های انجام شده از محل بنگاه های اقتصادی کوچک و متوسط قادر خواهیم بود تا سالانه 10 هزار شغل در استان ایجاد کنیم که نیاز است تا برای توسعه صنعتی در استان برنامه ریزی درستی انجام شود.
معاون برنامه ریزی استاندار آذربایجان غربی در ادامه با اشاره به اینکه رتبه استان در تولید ثروت و درآمد در کشور 29 است اظهار کرد: سهم سرانه استان با 40 میلیون ریال در تولید ناخالص داخلی در مقایسه با میانگین کشور که 86 میلیون ریال است رقم کمی است که برای افزایش این رقم برای رسیدن به میانه های جدول ضرورت دارد در زیرساخت های اقتصادی متمرکز شویم و برای انجام سرمایه گذاری های اقتصادی در بخش های صنعت، معدن و فراوری معدنی تدبیر های لازم اندیشیده شود.
وی افزود: برای خروج از رکود اقتصادی حاکم در استان باید سطح شیبداری برای بخش خصوصی و فعالین اقتصادی فراهم کنیم تا رسیدن به اهداف جهادی در حوزه اقتصاد سهل و آسان شود.
کهوریان در بخش دیگری با اشاره به وضعیت اعتبارات جاری و عمرانی استان در سال جاری گفت: توزیع اعتبارات تملک دارایی های سرمایه ای استان بر اساس هماهنگی با استاندار محترم ناظر بر اهداف خاصی است که نتیجه آن باید خروج استان از رکود اقتصادی در استان باشد.
معاون برنامه ریزی استاندار آذربایجان غربی با اشاره به اینکه امسال برای اولین بار در استان 20 درصد از اعتبارات عمرانی به کمک های فنی و اعتباری اختصاص یافته است خاطر نشان کرد: به دنبال این هستیم تا با مدیریت بخشی از منابع بانکی اجرای طرح های سرمایه گذاری اقتصادی در استان را شتاب ببخشیم.
وی افزود: همچنین به دلیل فراهم کردن زیرساخت های مورد نیاز برای توسعه بخش صنعت، اعتبارات مورد نیاز جهت تسهیل شرایط استقرار بخش خصوصی در شهرک های صنعتی استان را افزایش دادیم.
کهوریان ادامه داد: در سال جاری تدوین بودجه اثر بخش با امکان نظارت و کنترل از طریق بودجه ریزی عملیاتی تکلیفی است که به استان ها داده اند و در دو دستگاه استانی به صورت پایلوت اجرا می شود تا مورد آسیب شناسی قرار بگیرد.
وی افزود: سرجمع اعتبارات استان نسبت به سال گذشته با کاهش مواجه بوده به طوری که اعتبارات تملک دارایی های سرمایه ای استان 30 درصد، ملی استانی شده بدون اوراق مشارکت 19 درصد کاهش دارد.
معاون برنامه ریزی استاندار آذربایجان غربی خاطر نشان کرد: در بخش حقوق و مزایای مستمر امسال شاهد رشد 15 درصدی، در بودجه سایر اعتبارات هزینه ای شاهد افزایش 28 درصدی هستیم و درآمدهای استان نیز با افزایش 36 درصدی پیش بینی شده است.
وی اضافه کرد: با برنامه ریزی های انجام شده اولویت در اجرای پروژه های عمرانی استان با پروژه های بالای 80 درصد است که به رقمی معادل 820 میلیارد ریال نیاز دارند که با پیش بینی های لازم امسال 850 میلیارد ریال اعتبار بین فصول و شهرستان ها با اولویت این پروژه ها توزیع خواهد شد.
وی اظهار کرد: کل اعتبار مورد نیاز برای پروژه های عمرانی نیمه تمام استان 4000 میلیارد ریال است که از عهده تامین اعتبار ان خارج هستیم.
مدیر کل دفتر برنامه ریزی و بودجه استانداری:مطالبات بازنشستگان استان به صفر رسیده است
31اردیبهشت93-مدیر کل دفتر برنامه ریزی و بودجه استانداری گفت: با تدابیر اندیشیده شده میزان مطالبات بازنشستگان دستگاه های اجرایی استان در سال 92 به صفر رسیده است.
ناصر حضرتی در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان افزود: آذربایجان غربی در این راستا جزو معدود استان های کشور است که تمام مطالبات بازنشستگان را در پایان سال گذشته پرداخت کرده است و مشکلی از این بابت متوجه استان نیست.
حضرتی به آخرین وضعیت درآمدهای استان نیز اشاره کرد و گفت: میزان درآمدهای پیش بینی شده مصوب برای استان در سال گذشته 4419 میلیارد ریال بود که میزان وصولی درآمدها با 102 درصد تحقق به 4500 میلیارد ریال رسید.
وی افزود: میزان وصول درآمدهای استان نسبت به سال گذشته 26 درصد رشد نشان می دهد.
مدیر کل دفتر برنامه ریزی و بودجه استانداری در ادامه به وضعیت بودجه جاری و عمرانی استان در سال 93 نیز اشاره کرد و ضمن تشریح اهداف بودجه عمرانی و جاری در قانون بودجه سال جاری گفت: میزان اعتبارات ملی استانی شده با 19 درصد کاهش به 1012 میلیارد ریال، اعتبارات تملک دارایی های سرمایه ای با 29 درصد کاهش به 2188 میلیارد ریال، حقوق و مزایا با 15 درصد افزایش به 843 میلیارد ریال، سایر اعتبارات هزینه ای با 28 درصد افزایش به 876 میلیارد ریال و درآمدهای استانی با 36 درصد افزایش به 6016 میلیارد ریال رسیده است.
اطلاعیه استانداری آذربایجان غربی
قابل توجه قبول شدگان اصلی آزمون استخدامی سال 92
به اطلاع می رساند مستندات و فرآیند اجرای آزمون استخدامی سال 92 و رعایت شیوه نامه و مقررات مربوط به آزمون از طریق معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس جمهور مورد تایید قرار گرفته و در مرحله تامین اعتبار و تخصیص شماره مستخدم می باشد که به محض انجام مراحل از طریق دستگاه استخدام کننده مراتب جهت شروع بکار و انجام مراحل اداری اطلاع رسانی خواهد شد.
جواد ناصریان در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا افزود: آخرین باری که فرمانداری ها درجه بندی شد و ساختارشان اصلاح گشت به سال 77 و 78 بازمی گردد و از آن سال به این طرف، ساختارها و درجه بندی ها تغییر نکرده است.
انتهای پیام /*وی افزود: درجه بندی های فرمانداری ها بر اساس شاخص هایی همچون جمعیت ، راههای مواصلاتی، تعداد شهرستانهای تابعه، مراکز علمی و صنایع مربوط به استان است و تمامی این موارد باعث رتبه بندی می شود.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزارت کشور ادامه داد: از 78 به این طرف، شهرستان ها در جمعیت، راهها، مراکز علمی و .. رشد کرده اند و متناسب با آن سالها نیاز به درجه بندی و بازنگری و تغییر وجود دارد.
ناصریان تصریح کرد: این کار با همکاری سازمان مدیریت در حال انجام است و و جمع بندی آن تا پایان سال انجام می گیرد و این مهم شکل خواهد گرفت.
وی ادامه داد: کارهای کارشناسی در این خصوص انجام شده و جمع بندی ها هم صورت می پذیرد؛ در این خصوص نشست هایی با تک تک استان ها داشته ایم.
**مجوز استخدامی برای سال 94
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزارت کشور درباره آزمون های استخدامی که در گذشته انجام گرفته و آزمون های آینده نیز گفت: شرایط برای جذب کسانی که در آزمون های سال 90 و 91 شرکت کرده بودند تا اسفند ماه محقق می شود.
جواد ناصریان یادآور شد: یکی از مشکلات درخصوص این آزمون ها تامین اعتبار بود و متاسفانه زمانی که آزمون ها در گذشته برگزار شد تامین اعتبار انجام نگرفته بود اما دولت برای اسفند ماه این کار مهم را ترتیب داده است.
وی اضافه کرد: درخواست ما از معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی این بوده که اعتبارات این موضوع را به صورت متمرکز مشخص کند و این بحث در قالب استانداری ها شکل نگیرد که به هر ترتیب این درخواست مورد لحاظ قرار گرفت و از اسفند ماه کسانی که قبول شده اند می توانند مشغول به کار شوند و در سال 94 هم منابع حقوقی شان مشخص شده و در ردیف خاص مشکلی را نخواهیم داشت.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزارت کشور خاطر نشان کرد: در حال پیگیری هستیم تا مجوز استخدامی برای 94بگیریم و احتمالا برای سال 94 آزمون را خواهیم داشت؛ برای این کار مجوز استخدام 1600 را برای استانداری ها و وزارت کشور هماهنگ کرده ایم.
**پرهیز از موازی کاری دستاورد نشست های منطقه ای استانداران(کارگروههای منطقه ای)
ناصریان درباره دستاورد نشست های منطقه ای استانداران( کارگروههای منطقه ای) نیز اظهار داشت: یکی از اقداماتی که پیشنهاد و تفکر وزیر کشور محسوب می شده استفاده از همه ظرفیت های کشور و جلوگیری از موازی کاری ها و کاهش هزینه ها بود که از جمله آنها تشکیلات نشست منطقه ای ( کارگروه منطقه ای) بود.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزارت کشور افزود: یکی از اهداف دستگاههای اجرایی در خصوص نشست های منطقه ای (کارگروههای منطقه ای) استفاده از ظرفیت ها و جلوگیری از موازی کاری ها و کاهش هزینه ها است؛ در اصل ما نشست هایمان را منطقه ای می کنیم و این کار به معنای آن نیست که بگوییم کشور را به 5 منطقه تقسیم می کنیم.
ناصریان تصریح کرد: با وجود نشست های منطقه ای ( کارگروههای منطقه ای) مانع تردد اضافی استانهای همجوار شده ایم و این کار نه تنها در سطح استانداران بلکه در سطح معاونان هم انجام می شود.
وی افزود: استانداران و معاونان این نشست ها را به طور منطقه ای داشته اند و کار را جلو برده اند و حتی برای اینکه هزینه ها را کاهش دهیم نشست های منطقه ای به طور ویدئو کنفرانسی برگزار شده و این کار موجب سرعت در حل مشکلات شده است.
معاون وزیر کشور تصریح کرد: در این نشست ها هم موضوعات مشترک مطرح می شود و هم کاهش هزینه ها و سرعت عمل در کار انجام می گیرد؛ نشست های منطقه ای سرعت توسعه استانها را افزایش می دهد؛ استانها نیز از این شرایط راضی هستند چرا که جلوی تردد های اضافی گرفته شده و سرعت برای کارهای بهتر در کشور بالا می رود.
**اولویت بندی حضور استانداران در جلسات هیات دولت
ناصریان درباره حضور استانداران در جلسات هیات دولت نیز گفت: یکی از دستورات رییس جمهوری و خواست های وزیر کشور حضور استانداران در جلسات هیات وزیران بود.
وی ادامه داد: طبق نظری که در این خصوص مطرح شد استاندارانی که سفر استانی رییس جمهوری به منطقه آنها انجام گرفته در اولویت این امر می باشند و به ترتیب همه استانداران در جلسات حضور می یابند.
معاون وزیر کشور تصریح کرد: استانداران حضور یافته مصوبات ، اقدامات و دستاوردهایی را که داشته اند در هیات دولت گزارش می دهند واگر نیاز به هماهنگی و کمکی باشد رییس جمهوری دستورات لازم را ارائه خواهد داد.
ناصریان یادآور شد: به عنوان نمونه از جمله از حضور یافتگان در جلسه ، استاندار خوزستان بود که گزارش لازم را ارائه داد و مورد توجه دولت و روحانی قرار گرفت.
وی ادامه داد: برای این منظور اولویت با استانهایی است که سفر رییس جمهوری انجام شده و حتما باید اقدام مصوبات و نتایج سفر و دستاوردها در جلسه هیات دولت گزارش شود.
سیام**7261**9254 /1449
تماس بی واسطه با مسئولین