پزشکپور: رتبهبندی معلمان وضع فرهنگیان را بدتر میکند// ربیعی: از استخدام تا 15 سال دیگر خبری نیست
یک عضو شورای اسلامی شهر گرگان بر لزوم توجه هر چه بیشتر مسئولان نسبت به حوزه تعلیم و تربیت تاکید کرد و گفت: رتبهبندی معلمان وضع فرهنگیان را بدتر میکند.
به گزارش خبرگزاری فارس از گرگان، علیرضا پزشکپور صبح امروز در گرگان با بیان اینکه بخش عمدهای از توسعه همهجانبه در توسعه فرهنگی است، اظهار کرد: آموزش و پرورش بزرگترین تولیدکننده است، چرا که مغزها را میسازد و آنها را پرورش میدهد، دسترنج معلمان در ادارات و سایر بخشهای جامعه به کارگیری میشوند تا از این طریق به تولید برسند اما متاسفانه این نقش در جامعه مورد غفلت واقع شده است.
وی به اهمیت کنکور اشاره و تصریح کرد: کنکور مهم است اما همانند 15 یا 30 سال گذشته نیست اکنون تعداد صندلیهای دانشگاه بیشتر از تعداد دانشجویان است وضعیت به گونهای شده که اگر دانشجویان مبادرت به ثبتنام نکنند جرم تلقی شده و همه صندلیها خالی از دانشجو میشود.
پزشکپور: بازنشستگان بیمه طلایی ندارند چه رسد به بیمه مسی و حلبی!!
این عضو شورای شهر گرگان بیان داشت: اکنون رقابت در برخی رشتههای تحصیلی از جمله پزشکی است.
پزشکپور با اشاره به اینکه بین آموزش و پرورش با سایر ادارات تبعیض وجود دارد، اظهار کرد: کارمندان آموزش و پرورش کمترین حقوق را در مقایسه با سایر کارکنان دولت میگیرند، رتبهبندی معلمان نیز وضعیت را بدتر و خرابتر میکند و گپ و شکافی که وجود داشته با این وضعیت بیشتر میشود.
وی افزود: برای بازنشستگان آموزش و پرورش باید فکری شود چراکه آنها مانند شاغلین بیمه طلایی ندارند چه رسد به بیمه مسی و حلبی؛ لذا باید این تبعیضها برطرف شود، تبعیض بین بازنشستگان ادوار مختلف با بازنشستگان جدید و آینده معنادار است که لازم است دولتمردان تبعیضها را به حداقل رسانده و آنها را از بین ببرند.
ربیعی: تا 15 سال دیگر خبر از استخدام نیست/ رشتههای نظری هیچ جایگاهی ندارد
دیگر عضو شورای شهر گرگان چهارم از کاربردی نبودن رشتههای تحصیلی انتقاد کرد و گفت: 7 هزار نفر مازاد بر نیاز ادارات در سالهای گذشته استخدام صورت گرفت و این مسئله باید به مردم اطلاعرسانی شود که دانشآموزان به سمت رشتههای تئوری نروند چراکه میز و صندلی در ادارات برای آنها وجود ندارد.
حسین ربیعی با تاکید بر اینکه رویکرد آموزش و پرورش باید تغییر پیدا کند، افزود: نباید عمر بچهها را برای رشتههایی که پایانی بر حل مشکلات جامعه ندارد، بگیریم.
وی خاطرنشان کرد: تا 10 الی 15 سال دیگر استخدامی در ادارات وجود ندارد، دانشآموزان باید بدانند که رشتههای نظری هیچ جایگاهی ندارد و باید به سمت رشتههای فنی رهنمون شوند.