پرداخت 320 میلیارد تومان اعتبار جاری به دستگاههای اردبیل/مشکلی در پرداخت حقوق استخدامیهای جدید نداریم
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان اردبیل گفت: بیش از 320 میلیارد تومان اعتبار جاری به دستگاههای مختلف اجرایی استان پرداخت شده تا صرف حقوق و مزایای کارکنان شود.
به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، به نقل از روابط عمومی امور اقتصادی و دارایی استان اردبیل، هاشم مظفری اظهار کرد: در پنج ماهه نخست سالجاری بالغ بر 40 میلیارد تومان اعتبارات عمرانی به استان اردبیل تخصیص یافته و در اختیار دستگاههای اجرایی قرار گرفته است.
وی با اشاره به میزان اعتبارات عمرانی تخصیص یافته از اول سالجاری و علیرغم محدودیت منابع مالی دولت و کاهش قیمت جهانی تصریح کرد: در پنج ماهه نخست سال دولت توانسته با مدیریت صحیح منابع مالی، کلیه تعهدات سال را انجام و نسبت به پرداخت اعتبارات ملی و استانی اقدام کند.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان گفت: در استان اردبیل نیز با پیگیری صورت گرفته توسط مسئولان استان به خصوص مقام عالی استان بالغ بر 40 میلیارد تومان اعتبارات عمرانی اعم از استانی، ملی استانی، دو درصد درآمد حاصل از فروش نفت و مواد 10 و 12 حوادث به حساب خزانه واریز و در اختیار دستگاههای اجرایی استان قرار گرفته است.
مظفری با بیان اینکه خزانه معین استان بالغ بر 320 میلیارد تومان اعتبارات جاری را تحت عنوان حقوق و مزایای کارکنان دستگاههای اجرایی استانی و متمرکز به دستگاههای اجرایی استان پرداخت کرده است، افزود: از مبلغ فوق 69 میلیارد تومان برای پرداخت حقوق و مزایای کارکنان دستگاههای استانی و بقیه برای دستگاههای متمرکز همانند آموزش و پرورش، دانشگاهها و سایر دستگاههای اجرایی پرداخت شده است.
وی در ارتباط با حقوق نیرویهای تازه استخدام شده دستگاههای اجرایی استان بیان کرد: براساس احکام کارگزینی صادر شده برای نیروهای استخدامی جدید که در دستگاههای اجرایی استان مشغول به کار شدهاند، حقوق پرداخت میشود و هیچگونه مشکلی در این زمینه وجود ندارد.
*رشد 22 درصدی درآمد عمومی استان اردبیل
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان اردبیل اضافه کرد: در پنج ماهه اول سالجاری نسبت به مدت مشابه سال 93 درآمد عمومی استان رشد 22 درصدی داشت.
مظفری با تشریح وضعیت درآمد عمومی استان در پنج ماهه اول سال 94 ادامه داد: مبلغ 102 میلیارد تومان از منابع مختلف درآمد عمومی استان وصول شده در حالی که این مبلغ در سال گذشته در مدت مشابه 83 میلیارد تومان بوده است.
وی اظهار کرد: با وجود رشد 22 درصدی درآمدهای عمومی استان در پنج ماهه سالجاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته، میزان وصولی پنج ماهه نسبت به مبلغ مصوب پنج ماهه سالجاری 21 درصد کمتر است.
دبیر کارگروه تخصصی درآمد و تجهیز منابع استان از دلایل پایین بودن سقف میزان وصولی نسبت به مصوب پنج ماهه درآمد عمومی استان را بالا بودن سهم درآمدهای مصوب در قانون بودجه کشور در سالجاری، رکود حاکم بر بازار و فصلی بودن درآمد در استان عنوان کرد.
مظفری در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: امیدواریم این اختلاف مبالغ بین درآمد عمومی استان و مبلغ مصوب در قانون بودجه کشور برای استان در ماههای آتی جبران شود.
وی بیشترین منابع درآمد استان را محل درآمدهای مالیاتی عنوان کرد و گفت: درآمدهای مالیاتی با 83 درصد بیشترین سهم را نسبت به سایر منابع درآمدهای استان به خود اختصاص داده که در همین راستا هنوز هم مبالغ وصولی فاصله 21 درصدی از میزان مبلغ مصوب در بودجه کشور در پنج ماهه سالجاری را نشان میدهد.
مظفری سهم مالیات بر درآمد حقوق کارکنان دولت را با 25 درصد بیشترین سهم وصولی مالیاتی از کل وصولی از محل مالیات ذکر کرد و افزود: در حالی که سهم مالیات بر درآمد مشاغل از کل درآمدهای استان با 8.8 میلیارد ریال حدود 8.6 درصد از کل وصولی از محل درآمدهای مالیاتی است که این رقم در مقابل مالیات بر درآمد حقوق ناچیز است.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان اردبیل با اشاره به اینکه درآمدهای وصولی استان در قالب اعتبارات هزینهای (جاری) و تملک داراییهای سرمایهای (عمرانی) به استان بر میگردد، برای انجام امورات جاری و توسعه و آبادانی در مناطق مختلف استان هزینه میشود.
وی اضافه کرد: علاوه بر هزینه از محل درآمدهای استانی اعتبارات دیگری نیز از محل درآمدهای ملی کشور به استان برای انجام طرحهای مختلف تخصیص مییابد.