معاون وزیر بهداشت مطرح کرد: کمبود پرستاران متخصص در کشور
معاون وزیر بهداشت افزود: هم اکنون در 14 دانشکده پرستاری، 400 پرستار در مقطع دکترا، دانش آموخته شده و همین تعداد نیز در این مقطع در حال تحصیل هستند، در 40دانشکده پرستاری نیز مقطع کارشناسی ارشد پرستاری ارائه شده و دو هزار پرستار در این مقطع در حال تحصیل هستند.
وی افزود: استخدام 9هزار پرستار از ابتدای نظام طرح تحول در کشور از اردیبهشت سال 93 شروع شده و بهدلیل کمبود پرستار در کادر درمانی این روند همچنان ادامه دارد.
حاجی آقاجانی با اشاره به اینکه برای استخدام پرستاران تاکنون نشستهای زیادی با مدیران سازمان مدیریت و برنامهریزی برگزار کرده است گفت: اگر چه این سازمان برای تأمین منابع مالی برای استخدام پرستاران با مشکلاتی روبهرو است اما با توجه به نیاز مراکز درمانی به پرستار سازمان مدیریت و برنامهریزی باید با وزرات بهداشت همکاری لازم را انجام دهد.
وی با اشاره به استمرار طرح تحول نظام سلامت تصریح کرد: مطالبات مراکز درمانی و بیمارستانها از شرکتها و مؤسسات بیمه از مشکلات عمدهای است که در سر راه این طرح قرار دارد و گاه این تأخیر در پرداخت مطالبات به 7 ماه میرسد.
خاطرنشان کرد: هماکنون به ازای هر تخت در 24 ساعت در مناطق محروم 0/04 و در مناطق برخوردار 1/1 پرستار فعالیت دارد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، در حال حاضر 140 هزار پرستار در 850 بیمارستان فعالیت دارند که با توجه به جمعیت، تعداد پزشکان و تختهای بستری کافی نیست.