معاون بنیاد شهید: ایثارگری از جمله امتیازات برای ارتقا شغلی است
يكشنبه, ۱۴ دی ۱۳۹۳، ۱۱:۳۲ ق.ظ
تهران - ایرنا - معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران، با بیان اینکه ایثارگری از جمله امتیازات برای ارتقا شغلی است، گفت: در صورتیکه دستگاهی این امتیاز را برای ارتقا ایثارگر لحاظ نکرده باشد، موضوع قابل پیگیری است.
«مهدی ایزدی» روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار اجتماعی ایرنا افزود: بر اساس قانون، هر دستگاهی موظف است، ایثارگری را که دوره آزمایشی پس از استخدام را طی کرده، پس از سه ماه تبدیل وضعیت کرده و او را رسمی قطعی کند.
وی ادامه داد: درصورتیکه چنین نشود و دستگاهی از آن سر باز زند، ایثارگر می تواند به کمیسیون ماده 16 شکایت کند، این کمیسیون هم دستگاه مربوطه را مکلف کرده تا وی را تبدیل وضعیت کند.
این مقام مسوول در بنیاد شهید درباره ارتقا شغلی ایثارگران گفت: ارتقا شغلی نیز بر اساس قوانین و مقررات است، هر کارمندی که استخدام می شود، ارتقا سنواتی دارد یعنی باید پس از مدتی گروه و پایه بگیرد، مثلا اگر وی به عنوان کارشناس پایه استخدام شده، پس از چند سال کارشناس مسوول می شود که این به تشخیص دستگاه و شرایط احراز کارمند بستگی دارد.
ایزدی ادامه داد: اگر چندین نفر در شرایط برابر باشند، فرد ایثارگر نسبت به دیگران در اولویت است، اما در صورتیکه غیرایثارگری مدرک تحصیلی بالاتر، سابقه و توانایی بیشتر داشته باشد طبیعتا مدیر حق دارد، غیر ایثارگر را در اولویت ارتقا قرار دهد که این مساله در ضوابط عمومی همه دستگاه ها است.
به گفته معاون بنیاد شهید، در صورتیکه دستگاهی امتیاز ایثارگری را برای ارتقا وی لحاظ نکرده باشد، این مساله قابل پیگیری است و فرد می تواند مراجعه و درخواست بررسی کند.
** وجود آیین نامه شهدای امر به معروف و نهی از منکر
ایزدی با بیان اینکه در یکی از مواد آیین نامه تعیین و احراز مصادیق شهید و ایثارگر به شهدای امر به معروف و نهی از منکر اشاره شده است، گفت: برخی مواقع اشتباهاتی در تشخیص این مساله و تطبیق آن با آیین نامه مزبور صورت می گیرد.
وی ادامه داد: در این صورت اختلافی پیش می آید که باید در کمیسیون مشترک مطرح شود و مراجع صلاحیت دار با استناد به قانون و با بی طرفی کامل در این باره اظهار نظر کرده و تصمیم بگیرند.
معاون بنیاد شهید با تاکید بر پرهیز از تهییج فضای رسانه ای و عمومی کشور در این حصوص که فردی شهید است یا نه، خاطر نشان کرد: در صورتیکه مراجع صلاحیت دار از جمله ستاد امر به معروف و نهی از منکر، بسیج و یا یگان مربوط و یا دادگاه صالحه کشته شدن فردی را در راستای امر به معروف و نهی از منکر بر اساس ضوابط تایید کرده باشند، این فرد تحت پوشش بنیاد شهید قرار می گیرد.
به گفته ایزدی، در صورتیکه موردی وجود دارد که تحت پوشش بنیاد شهید قرار نگرفته، بواسطه همان اختلاف یا ابهام در تطبیق با آیین نامه است که قابل رسیدگی در کمیسیون مشترک است.