بررسی استخدام فارغالتحصیلان سایر دانشگاهها در آموزش و پرورش
به گزارش خبرنگار مهر، علیاصغر فانی در حاشیه برگزاری هفتمین مجلس دانشآموزی در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه آیا قرار است از سال آینده آموزش و پرورش از فارغالتحصیلان سایر دانشگاهها به عنوان معلم استفاده کند، اظهار کرد: اساسنامه دانشگاه فرهنگیان ملاک عمل است.
وی افزود: بر اساس اساسنامه دو نوع مدل پذیرش وجود دارد در مدل نخست داوطلبان دیپلم را از طریق کنکور سراسری جذب کرده و طی یک دوره چهار ساله در دانشگاه فرهنگیان آنها را تحت آموزش قرار میدهیم که این روش همچنان ادامه دارد.
فانی با اشاره به روش دوم تصریح کرد: طبق ماده 28 اساسنامه دانشگاه فرهنگیان آموزش و پرورش در کنار روش جذب فارغالتحصیلان دانشگاه فرهنگیان که طی سالهای اخیر هم در حال اجرا است میتواند از فارغالتحصیلان مقطع لیسانس سایر موسسات آموزش عالی هم برای جذب نیرو استفاده کند.
وی افزود: دورههای آموزش یک ساله برای این افراد برگزار میشود و در این دورهها حرفه معلمی را آموزش میدهیم.
وزیر آموزش و پرورش درباره اجرایی شدن جذب فارغالتحصیلان سایر دانشگاهها از سال 94 بیان کرد: هماکنون در حال مطالعه دستورالعمل مربوط به این موضوع هستیم، اجرای این طرح نیاز به مجوز سازمان مدیریت دارد و صحبتهای مقدماتی را با این سازمان داشتهایم. امیدواریم نهایی شود تا بتوانیم جزئیات آن را اعلام کنیم.
اما حالا باز روزنه ای از امید باز برای ررسیدن به حرفه دلخواهم باز شده انشالله بتونم بدین وسیله به هدفم برسم.
حقیقتش دلیل اینکه با وجود امکان ادامه تحصیل در دانشگاه فرهنگیان باز هم خواستم رشته دلخواهم رو در دانشگاه دیگیری به صورت تخصصی تری ادامه دهم راستش اعتقاد دارم اینطوری تو رشتم مسلط تر شدم و تخصصی تر دنبالش کنم تا در دانشگاه فرهنگیان.
واقعا تنها نکته تکمیلی برای امثال من برالی ورود بهحرفه معلمی همین گذراندن دوره ای برای یادگیری معلم بودن است امیدوارم از این طریق به یک معلم کارامد تبدیل بشم انشالله