با جذب نیروهای حقالتدریسی کمبود معلم جبران نمیشود/ کمبود نیروی انسانی در آموزشوپرورش فاحش است
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ اسدالله عباسی امروز در گفتوگو با خبرنگار ۸دی با اشاره به تصویب کلیات قانون تعیین تکلیف استخدامی معلمین حقالتدریسی و آموزشیاران نهضت سوادآموزی در وزارت آموزشوپرورش اظهار کرد: کلیات طرح تعیین تکلیف آموزشیاران و معلمان حقالتدریس مجدداً باید در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس مطرح و به شور گذاشته شود.
وی بابیان اینکه باید پیشنهادها و انتقادات این طرح توسط نمایندگان عضو کمیسیون موردبررسی و اظهارنظر قرار بگیرد، افزود: پس از بررسی جزئیات طرح تعیین تکلیف مربیان و معلمان طرح باید مجدداً به صحن علنی وارد و پس از بررسی به تصویب نمایندگان برسد و تکلیف این قشر زحمتکش تبیین و مشخص شود.
عضو هیئترئیسه مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه باید تکلیف معلمان، مربیان و حقالتدریسیهای جامانده مشخص شود، گفت: به دلیل آمارهای ضدونقیض وزارت آموز و پرورش در رابطه با معلمان حقالتدریسی طرح بین کمیسیون و مجلس مطرح میشد اما این بخش در حال حاضر اصلاحشده و امیدواریم مورد تصویب نمایندگان مجلس نیز برسد.
نماینده مردم رودسر و املش در مجلس شورای اسلامی با اشاره به کمبود معلم در مقاطع مختلف تحصیلی وزارت آموزشوپرورش خاطرنشان کرد: در بدنه آموزشوپرورش کمبود نیروی انسانی فاحش است و جذب همهی مربیان و حقالتدریسیها هم نمیتواند کمبودها در این راستا را جبران کند.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت: آموزشوپرورش باید از دانشگاه فرهنگیان و نیرویهای فارغالتحصیل در سایر دانشگاهها برای جبران کمبود معلم در خود استفاده میکرد.
عباسی بابیان اینکه در برخی از مدارس بعضی از رشتهها وجود ندارد و باید وزارتخانه از فارغالتحصیلان دانشگاهی در این راستا استفاده کند، تصریح کرد: برخی از معلمان حقالتدریس هستند که متأهلاند و نمیتوانند به روستاهای محروم و دورافتاده بروند و این مشکلاتی را به وجود آورده است.
وی بیان کرد: آموزشوپرورش علاوه برجذب و استخدام نیرویهای حقالتدریسی باید از دانشگاه فرهنگیان و سایر دانشگاهها بهرهمند شود تا نیازمندیهای کشور مرتفع شود.
انتهای پیام/