---- اخبار استخدام در سطح کشور

----  اخبار استخدام در سطح کشور

سایتی برای درج آگهی های استخدامی در سطح کشور و پیگیری اخبار مرتبط با آن و با امکان تبادل نظر بینندگان
قوانین سایت :
هر گونه نظر که محتوای آن خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران وتوهین و اهانت به مقدسات و مقامات کشوری و همچنین توهین به همدیگر باشد حذف خواهد شد. خواهشا کاربران گرامی شئونات و خطوط قرمز را رعایت نمایید و همچنین ازین به بعد نظرات با تایید فقط چند بار در روز مدیران و بادقت بیشتر نمایش داده خواهد شد و نظراتی که از نظر ما خلاف قوانین سایت باشد تایید نخواهد شد .ان شاءالله زیر پرچم جمهوری اسلامی ایران و ولایت مقام معظم رهبری به هدفمان نایل خواهیم آمد .
ما مسئول کامنت های نوشته شده نیستیم (( هرچند نوشته های توهین آمیز را حذف می کنیم))
- مدیران وبلاگ هیچگونه نقشی در پیگیری ها ندارند . هدف ما شروع بکار قبول شدگان عزیز در اسرع وقت ممکن است .
و چنانچه کامنتی از نظر ما مورد تایید ، موثق و مستند باشد در صفحه اصلی وبلاگ قرار داده می شود.لازم به ذکر است که نظراتی که درآنها آدرس ایمیل درج شده باشد تایید نخواهند شد .
- هرگونه بحث سیاسی، نادیده گرفتن قوانین کشور، توهین به مقدسات، شایعه پراکنی، آشفته کردن افکار عمومی و تبلیغ علیه منافع کشوری کاملا ممنوع میباشد.
- بی احترامی یا توهین به اشخاص حقیقی و حقوقی اعم از مسئولین و کاربران ممنوع است.

آرزوی موفقیت همه کاربران عزیز

چهارشنبه, ۵ آبان ۱۳۹۵، ۰۸:۲۸ ق.ظ

۰

رئیس مرکز تحقیقات، آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل گفت که برای اجرای طرح نظام نوین کشاورزی هشت هزار نفراز مهندسان ناظر بخش کشاورزی در کشور از جمله اردبیل به خدمت گرفته می شوند.
  به گزارش ایرنا، حسین کربلایی روز سه شنبه درجلسه شورای تحقیقات کشاورزی استان اردبیل افزود: این افراد در کنار 2 هزار نیروی مروج پیشین ، برای اجرای این طرح در مراکز خدمات کشاورزی مستقر خواهند شد.
وی بیان کرد: طرح نظام نوین کشاورزی یکی از طرح های مهم اقتصاد مقاومتی می باشد که در کارگروه بهره وری و اقتصاد پذیرفته شده و ایجاد شبکه برای ارتباط بهینه کشاورزی دولت ، شبکه سازی نظام ترویج ، برقراری نظام دانش و اطلاعات ، کمک به کشاورزی در جهت افزایش دانش و مهارت کشاورزی و دانش بنیان کردن کشاورزی از چشم اندازهای آن می باشد.
وی اضافه کرد: طرح نظام نوین ترویج کشاورزی پیش از ابلاغ ، یک سال به صورت آزمایشی در چهار استان اردبیل ، آذربایجان شرقی ، کرمانشاه و گلستان اجرا شد و در سال دوم در 12 استان مورد بررسی همه جانبه قرار گرفت و در نهایت توسط وزیر جهاد کشاورزی برای اجرا در کشور ابلاغ شد.
وی افزود: اجرای این طرح پیرامون مراکز خدمات کشاورزی، مناطق استانی و کشوری در قالب 10 هزار منطقه، پهنه بندی شده اند که هر یک از مروجان با استقرار در پهنه ها وظیفه تهیه آمار و اطلاعات دقیق از بهره برداران، میزان و کیفیت تولید، همراه کردن کشاورزان در تولید، راه اندازی تشکل های صنفی حوزه مربوطه و وضعیت اراضی از نظر مالکیت را بر عهده دارند.
به گزارش روابط عمومی جهاد کشاورزی استان اردبیل ، کربلایی همچنین درباره آمادگی برای واگذاری دانش فنی تولید بذور به بخش خصوصی گفت : در حال حاضر دانش فنی تولید بذور هیبرید ذرت و پنبه به بخش خصوصی واگذار شده و باید زمینه ورود سرمایه گذاران بخش خصوصی و بخش های حاکمیتی مانند گیاه پزشکی و منابع طبیعی فراهم گردد.
خبرنگار: گیتی طالبی ** انتشار دهنده : سیفعلی موسی زاده
۹۵/۰۸/۰۵
مدیر سوم

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی